Kæledyr | Fauna®

# Fauna app for kæledyrsejere

Dyrlæge app

Fauna tilbyder en app til kæledyrsejere, der kan bruges som dyrenes digitale sundhedsbog. Appen er integreret med dyreklinikkens journalføringsprogram, og dokumenterne kommer dermed direkte fra din dyrlæge. Indledningsvis kan du tilgå dit kæledyrs vaccinationsbeviser.

Fauna tilbyder hjælp til kæledyr

Fauna er en digitaliseret sundhedsbog, som hjælper dig med at holde styr på kæledyrets dokumenter. Indledningsvist kan du modtage dine vaccinationsbeviser direkte i appen, samt få en påmindelse inden de udløber. 

Få dine vaccinationskort på appen

Vaccinationer

Hold nemt styr på dit kæledyrs vaccinationer

Få påmindelser om vigtige behandlinger

Påmindelser

Få påmindelser inden dit kæledyrs vaccinationer udløber

Hvordan fungerer det?

For at komme i gang med Fauna skal du have en aktiveringskode fra din dyreklinik. Dette gør, at dyrlæger og veterinærsygeplejersker kan kommunikere direkte til dig gennem appen, og at du får det bedst mulige overblik over dit kæledyrs sundhed.

Mød vores team

Teamet består af fem personer, som du kan læse mere om her.

Har du lyst til at hjælpe os?

Fauna er en nystartet virksomhed, og ønsker derfor løbende feedback på vores løsninger. Hvis du kan svare ja til et af nedenstående spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan finde appen til kæledyrsejere på AppStore og GooglePlay.

Vi ønsker at give kæledyrsejere den bedste oplevelse, og ønsker derfor at udarbejde en app i samarbejde med jer. Uanset hvilket kæledyr du har, er du meget velkommen til at kontakte os.
Vi har udviklet et simpelt program til dyrlæger, så de ikke behøver at skrive i de fysiske sundhedsbøger længere. På denne måde sparer dyrlægen tid og papir, samt tilbyder kæledyrsejere en digital løsning. Hjælp os med at gøre programmet bedre!

Veterinærsygeplejersker har kontakt til kæledyrsejere, som ofte bruger meget tid på at håndtere henvendelser. Vi ønsker at gøre denne proces nemmere, og søger derfor hjælp til videreudvikling.

Hos Fauna søger vi generelt samarbejdspartnere inden for alle områder af veterinærindustrien, så vi kan tilbyde den bedste løsning på markedet. Du er derfor altid velkommen til at tage kontakt.