Kæledyr | Fauna®

# Fauna for danske dyreklinikker

Erhverv

Fauna app er en service, som du har mulighed for at tilbyde fra din klinik til dine klienter. Her på siden kan du læse mere om Fauna appen,  hvordan du kommer i gang, finde markedsføringsmateriale og  support.

Den digitale sundhedsbog

Tilbyd Fauna app til dine klienter

Hvad er Fauna app?

Fauna app er kæledyrenes digitale sundhedsbog, som indeholder basal information om din klinik samt et digitalt vaccinationsbevis. Appen giver ligeledes klienten påmindelse ved udløb af vaccinationer helt automatisk. Appen er hele tiden under udvikling, og på sigt vil Fauna indeholde en række forskellige  sundhedsdokumenter, du som klinik ønsker at dele med dine klienter.

Hvorfor bruge Fauna?

Faunas koncept har fra starten haft jeres klienter i fokus, og er baseret på brugerinddragelse med kæledyrsejere. Appen er med til at understøtte tættere kunderelationer i en digital fremtid, hvor klienternes  forventninger til gennemsigtighed og bæredygtige alternativer spiller en afgørende rolle for dig som virksomhedsejer. Klienterne ønsker ikke længere fysiske dokumenter, men vil have dokumenterne online. 

Sikker digital omstilling

Fordele ved Fauna

Fauna app er ikke kun fordelagtigt for dine klienter, men også for hele klinikken. De tre vigtigste grunde til at skifte den fysiske sundhedsbog ud med Faunas app lyder:

Lad os sammen gøre det mere enkelt

Så I kan fokusere på patienterne

Ved  aktivt at udbyde Fauna app til jeres klienter, vil vi være med til at understøtte,  at klienterne altid medbringer kæledyrets dokumenter, når de møder op på klinikken. Fauna hjælper med, at klienterne får en påmindelse ved udløb af vaccinationer, giver overblik og sikre den korrekte kontaktinformation. 

Du kan bruge vores app på to måder

Hvordan kan jeg bruge Fauna app?

Til højre kan du læse om vores to nuværende muligheder, hvis du ønsker at tilbyde Fauna app til dine klienter.

Journalføringsprogram

Fauna har indgået et samarbejde med VetNet Management. Derfor du har mulighed for at invitere klienter til at benytte Fauna og sende vaccinationsbeviser direkte til dine klienter gennem dit eksisterende journalføringssystem. Læs mere om  VetNet integrationen her, og hvordan du kommer i gang. 

QR-koder på klinikken

Selvom din klinik ikke benytter VetNet Management til journalføring, har du stadig mulighed for at tilbyde Fauna app til dine klienter. Gennem vores app er det nemlig muligt at scanne QR-koder, som giver dine klienter direkte mulighed for at scanne digitale vaccinationsbeviser og snart andre sundhedsdokumenter. 

Ring, skriv eller kom på besøg

Jeg ønsker at benytte Fauna på min klinik!

Hvis du ønsker at udbyde Fauna app til dine klienter, eller bare gerne vil høre mere om vores produkt, er du velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi er altid klar på at kigge forbi din klinik eller tage et onlinemøde, hvor vi kan fortælle mere om Fauna samt lytte til dine eventuelle ønsker og behov. Udfyld formularen til venstre, og vi konkakter dig hurtigst muligt. Direkte telefon til Fauna ses under support.

Vi hjælper med markedsføring!

Vælger I at udbyde Fauna app på jeres klinik, vil vi hjælpe med at promovere appen til jeres klienter. Her på siden kan I finde markedsføringsmateriale til klinikken samt færdige opslag, der kan bruges på jeres sociale medier.

InStore

Flyers, klistermærker, standere og rammer.

Facebook opslag

Hent facebook opslag eller få inspiration

Instagram opslag

Hent Instagram opslag eller få inspiration