Fauna logo png.

Hundeevents

I Danmark er de tre mest populære hundeevents hvalpeaften, hundeudstilling og hundekonkurrencer.

AppStore

På AppStore kan du downloade vores app helt gratis

GooglePlay

Du kan også downloade den gratis på PlayStore

Hundeevents i Danmark

Som hundeejere har du rig mulighed for at deltage til forskellige events, når corona ikke dominerer hele samfundsbilledet længere. Landskabet spænder bredt fra uformelle møder til seriøse hundeudstillinger. Der dyrkes i høj grad det sociale aspekt, og hundeevents findes i alle størrelser og formater. Hos Fauna skriver vi om disse events, men er på ingen måde en udtømmende liste.

Siden vil indeholde en kort beskrivelse af forskellige events, hvor vi har udvalgt hvalpeaften, hundeudstilling, hundeforedrag, hundeklub og hundekonkurrencer. Mange hundeejere nyder godt af de danske hundeklubber, hvor der ofte er meget hjælp af hente. Både for førstegangs og trofaste hundeejere. Vi har udarbejdet en grafisk oversigt, som kan hjælpe dig med at vælge dit næste hundeevent.

Hundekonkurrence for alle racer
Hundeevents for agility konkurrencer

Hundeudstilling og -konkurrencer

Find inspiration

Fauna er en nystartet virksomhed, som ønsker at gøre livet nemmere for kæledyrsejere.

Se Danmarks mest populære hundeevents

Hvilket hundeevent er din favorit?

Hundeevents findes i hele Danmark

Du kan gøre mange ting med en hund, men husk at det varierer fra race til race. Hvis du f.eks. dyrker meget motion, kan du med fordel kigge efter mere udholdende hunderacer. Hunde bliver også brugt som brugshunde, og hjælper både offentlige og private erhverv. Det kan derfor være en god ide at vurdere, hvad du ønsker at bruge din hund til. Der er f.eks. stor forskel på at tage en Chihuahua fremfor en Kleiner Münsterländer med på jagt.

Hos Fauna ønsker vi på sigt, at kunne danne et overblik over alle hundeevents, og ønsker derfor din hjælp. Hvis du er arrangør eller har kendskab til bestemte hundeevents, hører vi meget gerne fra dig. Vi har mulighed for at samarbejde online, og kan hjælpe med at promovere begivenheder til relevante danske hundeejere. Du kan kontakte os på denne side, eller sende en mail til: info@faunaapp.dk.