Fauna logo png.

Hundesygdomme

Læs om de mest hyppige hundesygdomme herunder

AppStore

På AppStore kan du downloade vores app helt gratis

GooglePlay

Du kan også downloade den gratis på PlayStore

Udarbejdet af fagfolk

Indlæg om hundesygdomme

Herunder kan vi vejlede dig i forhold til bestemte hundesygdomme. Vi anbefaler altid, at du søger egen dyrlæge ved akutte problemer. 

Hund er syg og ligger sovende på en seng
Syg hund ligger på måtte og får behandling

Dygtige danske dyrlæger

Unikt indhold

Hos Fauna får vi hjælp til at udarbejde vores indhold, og ønsker at skabe fagligt samt korrekt indhold. Vi har derfor allieret os med dygtige veterinærsygeplejersker og dyrlæger, som kommer med helt unik viden.

Sundhedsplatform for hunde

På samme vis som mennesker, kan hunde naturligvis også blive syge. Den store forskel er at hunde ikke kan fortælle, hvor de har ondt. Det kan derfor være svært, at vide hvordan man tackler den pågældende situation. Hvordan ved man om sin hund fejler noget, eller om man burde søge hjælp hos veterinærsygeplejersken eller dyrlægen? Det er især dette dilemma, som vi ønsker at afhjælpe med via faglige artikler om hundesygdomme. Der findes utallige sygdomme hos hunde. Som udgangspunkt har vi startet med at fokusere på de mest almindelige sygdomme, og har udarbejdet artikler hertil. Disse artikler vil indeholde alle relevante informationer om den pågældende sygdom, så du ved hvad og hvordan du skal reagere, hvis uheldet er ude. Hos Fauna anbefaler vi dog altid, at du kontakter din dyrlæge hurtigst muligt. Artikler skal være forebyggende, men ikke anvendes når uheldet er opstået.

Skræddersyet funktioner

Få hjælp til at holde styr på dine hundesygdomme

Illustration af Fauna-app

Få overblik over hundesygdomme

Det er vigtigt at være opmærksom på sygdomme gennem hele hundens levetid, uanset om der er tale om en hvalp eller seniorhund. Risikoen for sygdomme stiger, i takt med at hunden bliver ældre. Kroppens organer bliver langsomt slidte, og dette kan svække hunden. Hunden bliver f.eks. mere modtagelig overfor smitsomme sygdomme, og det kan være svært at bibeholde modstandskraften. Der findes ligeledes mange kroniske sygdomme, som alle hundeejere skal være opmærksomme på. Det gælder også i de tidlige leveår, hvor hunden skal have den helt rigtige behandling. Hos Fauna har vi udviklet en app, hvor du nemt kan holde styr på din hunds sygdomshistorik. I samarbejde med din dyrlæge, kan vi sende påmindelser om alt fra foder til medicin. Det er især gavnligt ved vaccinationer, hvor du automatisk får besked om dit næste besøg. Fauna er en nystartet virksomhed, og vi er derfor på udkig efter beta testere. Skriv dig op, og hjælp Fauna med at udvikle en sundhedsplatform til kæledyr.