Kæledyr | Fauna®

Kontakt Fauna

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring, skriv eller kom på besøg

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Hos Fauna er vi i gang med at udvikle den digitale sundhedsbog, så du altid har dine oplysninger lige ved hånden. Dette gælder både vaccinationsattester og almindelige sundhedschecks. Vi søger derfor konstant nye samarbejdspartnere og testbrugere, som kan hjælpe med at skabe en værdifuld løsning. Du er naturligvis også velkommen til at skrive, hvis du allerede er eksisterende bruger af appen.

Ingen spørgsmål er for store eller små – du er altid velkommen til at tage kontakt. Udfyld formularen, ring eller kom forbi kontoret. Vi prøver at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer i hverdagen. Du kan sende en mail på: info@faunaapp.dk eller ringe til +45 30 23 93 76. Fauna holder til hos Aarhus Universitets startup hub, The Kitchen, som du kan finde på Nørrebrogade 44.

The Kitchen er et offentligt arbejdsområde og café åben for alle. Men frem for alt er det Aarhus Universitets startup hub, der fremskynder viden og innovationspotentiale. De er vært for mere end +50 årlige begivenheder med inspirerende og professionelle foredragsholdere, netværk og sociale begivenheder, investorbegivenheder, workshops, pitch-sessioner og meget mere.

Lad os mødes

Vi giver gerne kaffe

Illustration af mobil

Ring til os

+45 30 23 93 76

Illustration af fysisk placering

Vi er på kortet

Nørrebrogade 44, 8000 Aarhus

Illustration af mail

Send os en mail

Send os en mail