Kæledyr | Fauna®

Faunas privatlivs- og cookiepolitik

Vi prioriterer din sikkerhed - politik om brug af Fauna's website og app

Nedenstående betingelser (”Betingelser”) finder anvendelse for brugen af faunaapp.dk og Fauna’s app (“Fauna app”), ejet af Fauna, CVR nr. 41 66 66 68. Ved at bruge faunapp.dk eller Fauna app accepterer du Betingelserne. Vi beder dig venligst gennemgå Betingelserne grundigt, inden du tager faunaapp.dk eller Fauna app i brug. Når du besøger faunaapp.dk eller Fauna’s app indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet eller appen. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website eller app indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent samt øvrig brug af services via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login.

Fauna app er en app til iOS smartphones og snart Android, hvor du kan opbevare oplysninger om dit kæledyr. Appen er under konstant udvikling, og der vil løbende blive tilføjet spændende features. På nuværende tidspunkt kan du oprette dit kæledyr, tilføje relevante personer til din husstand, kommunikere med din dyrlæge samt få tilsendt vigtige påmindelser om dit kæledyrs helbred. For at bruge Fauna’s app skal du oprette en bruger samt tilføje et kæledyr, som er nødvendige for at bruge de forskellige features.

Idet der som led i brugen af Fauna app kan indhentes og behandles en række oplysninger, som det er muligt at henføre til dig, har Fauna i sin egenskab af dataansvarlig en række forpligtelser over for dig, ligesom du har en række rettigheder. Disse forpligtelser og rettigheder er fastlagt i den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Dine oplysninger indsamles med hjemmel i Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b, da de er nødvendige for at kunne opfylde vores aftale med dig. Formålet med behandlingen af personoplysninger i Fauna app er at give dig en platform, hvor du kan følge med i dit kæledyrs helbred. Hos Fauna indsamler vi følgende oplysninger:

  • Navn
  • Mail
  • Telefonnummer
  • Kæledyrs navn
  • Kæledyrs race
  • Kæledyrs pelsfarve
  • Kæledyrs identifikationsnummer (chip nummer)
  • Kæledyrs policenummer (forsikring)
  • Kæledyrs fødselsdato
  • Kæledyrs køn
  • Hvorvidt kæledyret er steriliseret


Opretter du en profil i Fauna app, behandler Fauna de personlige oplysninger du selv indtaster i forbindelse med oprettelse af din profil. De oplysninger, vi behandler, er som minimum navn, e-mail samt oplysninger om dit kæledyr. Har du indtastet dem behandles endvidere telefonnummer og adresse. Oplysninger, som indsamles og behandles af Fauna, behandles hos Fauna.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies (se vejledning). Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de sider, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller funktioner i Fauna’s app. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Fauna indsamler data i anonymiseret form om brug af Fauna app for at danne statistik, optimere appens funktionalitet og brugervenlighed samt for at rapportere fejl i Fauna app.
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Data om din brug af websitet eller appeb, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Hvis Fauna bliver bekendt med, at du misbruger Fauna app eller ikke overholder Betingelserne, forbeholder Fauna sig ret til at lukke din profil og udelukke dig fra fremtidig brug af Fauna app.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@faunaapp.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Fauna har til enhver tid ret til at ændre disse Betingelser. Ændringer, der er til ugunst for dig, vil blive varslet 2 måneder, før de træder i kraft. Websitet og Fauna App ejes og publiceres af:

Fauna ApS
Nørrebrogade 44, 8000 Aarhus C
CVR.NR: 41666668
Telefon: (+45) 30 23 93 76
Email: info@faunaapp.dk