Kæledyr | Fauna®

#Fysiske QR-koder nede på din klinik

QR-koder

Vores app giver dine klienter mulighed for at scanne QR-koder, som du har stående nede på din dyreklinik. QR-koderne indeholder indledningsvist vaccinationsbeviser, men vi kan skræddersy forskellige løsninger til jeres behov.

Du kan scanne QR-koder med Fauna

Få QR-koder til din dyreklinik gennem Fauna og tilbyd jeres klienter; vaccinationskort, påmindelse og en klinikinformationsside om jeres klinik på deres Apple eller Android smartphone.

Få dine vaccinationskort på appen

Vaccinationer

Giv dine klienter mulighed for at scanne vaccinationsbeviser

Få påmindelser om vigtige behandlinger

Påmindelser

Klienter bliver automatisk påmindet ved vaccinens udløb

Dyrlæge med taleboble vejleder klient

Klinikinformation

Giv din klienter overblik over åbningstider og kontaktinformationer

Hvordan fungerer det?

QR-koderne er hurtige at opsætte, bruge og udbyde til klienter. Se følgende trin nedenfor eller kontakt Fauna, så kommer vi og hjælper med det hele.

Mød en af Faunas kontaktpersoner

Teamet består, udover Benjamin, af fire andre personer, som du kan læse mere om her.

"Jeg vil hjælpe klinikker med at udløse deres digitale potentiale, og optimere kommunikationen med kæledyrsejere. Skal vi drikke en kop kaffe sammen?"

Har du lyst til at hjælpe os?

Fauna er en nystartet virksomhed, og ønsker derfor løbende feedback på vores løsninger. Hvis du kan svare ja til et af nedenstående spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan finde appen til kæledyrsejere på AppStore og GooglePlay.

Vi ønsker at give kæledyrsejere den bedste oplevelse, og ønsker derfor at udarbejde en app i samarbejde med jer. Uanset hvilket kæledyr du har, er du meget velkommen til at kontakte os.
Vi har udviklet et simpelt program til dyrlæger, så de ikke behøver at skrive i de fysiske sundhedsbøger længere. På denne måde spare dyrlægen tid og papir, samt tilbyder kæledyrsejere en digital løsning. Hjælp os med at gøre programmet bedre!

Veterinærsygeplejersker med kontakt til kæledyrsejere, som ofte bruger meget tid på at håndtere henvendelser. Vi ønsker at gøre denne proces nemmere, og søger derfor hjælp til videreudvikling.

Hos Fauna søger vi generelt samarbejdspartnere inden for alle områder af veterinærindustrien, så vi kan tilbyde den bedste løsning på markedet. Du er derfor altid velkommen til at tage kontakt.