Kæledyr | Fauna®

#Integration til dit journalføringsprogram

VetNet integration

Fauna samarbejder med VetNet, hvilket betyder at alle klinikker, som bruger VetNet, har mulighed for at tilbyde Fauna app til deres klienter. Fauna er en add-on, som skal opsættes gennem VetNet, hvorefter det kan tilbydes som en ekstra service til klienter i forbindelse med alle konsultationer, hvor en vaccine bliver givet til en patient. Servicen er automatiseret efter opsætning, og vil derfor ikke ændre din normale arbejdsgang, men er nærmere en digital optimering af en manuel arbejdsproces i forbindelse med dokumentationen fra klinik og klient.

Fauna kan integreres med VetNet Management

Installer Fauna gennem VetNet og tilbyd jeres klienter; vaccinationskort, påmindelse og en klinikinformationsside om jeres klinik på deres Apple eller Android smartphone.

Få dine vaccinationskort på appen

Vaccinationer

Send vaccinationsbeviser til dine klienter

Få påmindelser om vigtige behandlinger

Påmindelser

Klienter bliver automatisk påmindet ved vaccinens udløb

Dyrlæge med taleboble vejleder klient

Klinikinformation

Giv din klienter overblik over åbningstider og kontaktinformationer

Hvordan fungerer det?

Fauna integration er hurtigt at opsætte, bruge og udbyde til klienter. Se følgende trin nedenfor eller kontakt Fauna, så kommer vi og hjælper med det hele.

Mød en af Faunas kontaktpersoner

Teamet består, udover Benjamin, af fire andre personer, som du kan læse mere om her.

"Jeg vil hjælpe klinikker med at udløse deres digitale potentiale, og optimere kommunikationen med kæledyrsejere. Skal vi drikke en kop kaffe sammen?"

Har du lyst til at hjælpe os?

Fauna er en nystartet virksomhed, og ønsker derfor løbende feedback på vores løsninger. Hvis du kan svare ja til et af nedenstående spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan finde appen til kæledyrsejere på AppStore og GooglePlay.

Vi ønsker at give kæledyrsejere den bedste oplevelse, og ønsker derfor at udarbejde en app i samarbejde med jer. Uanset hvilket kæledyr du har, er du meget velkommen til at kontakte os.
Vi har udviklet et simpelt program til dyrlæger, så de ikke behøver at skrive i de fysiske sundhedsbøger længere. På denne måde spare dyrlægen tid og papir, samt tilbyder kæledyrsejere en digital løsning. Hjælp os med at gøre programmet bedre!

Veterinærsygeplejersker med kontakt til kæledyrsejere, som ofte bruger meget tid på at håndtere henvendelser. Vi ønsker at gøre denne proces nemmere, og søger derfor hjælp til videreudvikling.

Hos Fauna søger vi generelt samarbejdspartnere inden for alle områder af veterinærindustrien, så vi kan tilbyde den bedste løsning på markedet. Du er derfor altid velkommen til at tage kontakt.