Kæledyr | Fauna®

Om Fauna

Kæledyrenes digitale sundhedsbog

Kæledyrsejere

Fauna tilbyder en app til kæledyrsejere, hvor du indledningsvist kan opbevare dit kæledyrs vaccinationsbeviser. Du kan kun bruge appen, hvis vi kan sende oplysningerne direkte fra din dyrlæge. Det sker ved at din dyrlæge sender dig en 4-cifret kode. 

Dyreklinikker

Hvis du er ansat eller medejer på en klinik og har lyst til at tilbyde Fauna til dine klienter, kan du kontakte os ved at trykke på knappen herunder. Vi kan samarbejde på flere forskellige måder, hvor vi eksempelvis integrerer til jeres nuværende journalføringsprogram.

Fauna team i AU's iværksættermiljø - The Kitchen

Digital sundhedsbog

Vi ønsker at digitalisere din fysiske sundhedsbog, og samle det hele i en app. Hjælp Fauna med at gøre veterinærindustrien grønnere, og gøre livet nemmere for begge parter.

Vaccinering

I vores første version kan du opbevare dit kæledyrs vaccinationsbeviser, og blive påmindet inden de udløber. De fremstår i hhv. grøn, gul og rød, og indikerer indirekte vaccinens tilstand.

Vores vision

Fauna ønsker at øge kæledyrs velfærd

På nuværende tidspunkt kan Fauna hjælpe at skabe et overblik over kæledyrets sygdomshistorik, samt sikre at du får medicineret, vaccineret og fodret kæledyret korrekt.

Fauna

Fauna består af i alt fem personer, som er sammensat på baggrund af kompetencer og brændende passion. Fauna vil være dit kæledyrs digitale sundhedsbog, som forbinder kæledyrsejere og dyreklinikker. Hvis dyreklinikken bruger vores integration eller program, har du mulighed for at få påmindelser samt se kæledyrets vaccinationer gennem en app. Du kan hente vores app i AppStore(iPhone) eller GooglePlay(Android)

Teamet

Som softwareudvikler hos Journl har Jørgen C. Heinsen haft ansvar for at programmere bindeleddet mellem hospital og patient. Med fire års erhvervserfaring i samt syv års involvering i det aarhusianske startupmiljø som softwareingeniør, står han for programmering af produktet. det gælder både apps til kæledyrsejere og program/integration til dyreklinikker. Jan I. Birch er praktiserende dyrlæge og har tidligere været formand for Den Danske Dyrlægeforening. Hans ekspertise danner udgangspunkt for implementering af systemet. Han skal derudover stå for kvalitetssikring af appen og programmet, samt sikre at de skaber værdi for brugerne. Jan har haft egen klinik i 26 år, og fungerer som Faunas vidensbank. Anders B. Faurholdt er uddannet inden for softwareudvikling og business administration, og arbejder samtidig som projektleder hos Invokers. Anders har udover administrative opgaver ansvar for at formalisere krav til produktet og drive projektet effektivt. Med hans store erfaring inden for IT-projekter skal Anders overordnet set lede projektet. Benjamin O. Rasmussen og Nicolai E. Birch har netop påbegyndt en kandidatuddannelse i informationsteknologi. Benjamin har ansvar for dataindsamling og konceptvalidering, og fungerer på denne måde som virksomhedens digitale forretningsudvikler. Benjamin står ligeledes for at teste virksomhedens løsninger, hvor høj brugerinddragelse er nøgleordet. Nicolai står for vores digitale kanaler og kommunikation, samt kontakt til virksomhedens interessenter.

Lokation

Fauna sidder til dagligt i Aarhus, hvor vi er tilknyttet Aarhus’ Universitets iværksættermiljø, The Kitchen. The Kitchen danner rammerne for studerendes startups, og hjælper med at udvikle og drive en professionel virksomhed. Her har vi mulighed for fysiske (kontor- og møde) faciliteter, sparring, netværk samt relevante workshops. Da Nicolai og Benjamin er i gang med deres kandidat, giver dette mulighed for at hele virksomheden kan være tilknyttet. Du er altid velkommen til at komme forbi, så giver vi gerne en kop frisk kaffe.

Mød Faunas

Samarbejdspartnere

Fauna blev etableret i september 2020, og har siden begyndelsen arbejdet på at indgå gode samarbejdsaftaler. Vi kan derfor med stolthed præsentere vores fire nuværende samarbejdspartnere