Kæledyr | Fauna®

Fauna logo med hvid cirkel som baggrund

Om Fauna

Kæledyrenes digitale sundhedsbog

Kæledyrsejere

Fauna tilbyder en app til kæledyrsejere, hvor du indledningsvist kan opbevare dit kæledyrs vaccinationsbeviser, få påmindelser og gode råd fra dyreklinikken. Du kan kun bruge appen, hvis vi har et samarbejde med din dyrlæge. Det sker ved at din dyrlæge sender dig en 4-cifret kode eller har QR-koder nede på klinikken. 

Dyreklinikker

Hvis du er ansat eller medejer på en klinik og har lyst til at tilbyde Fauna til dine klienter, kan du kontakte os ved at trykke på knappen herunder. Vi kan samarbejde på flere forskellige måder, hvor vi eksempelvis integrerer til jeres nuværende journalføringsprogram eller opretter QR-koder skræddersyet til lige netop jeres dyreklinik. Vi er også åbne overfor nye ideer! 

Fauna team i AU's iværksættermiljø - The Kitchen

Digital sundhedsbog

Vi ønsker at digitalisere din fysiske sundhedsbog, og samle det hele i en app. Hjælp Fauna med at gøre veterinærindustrien grønnere, og gøre livet nemmere for begge parter.

Vaccinering

I vores første version kan du opbevare dit kæledyrs vaccinationsbeviser, og blive påmindet inden de udløber. De fremstår i hhv. grøn, gul og rød, og indikerer indirekte vaccinens holdbarhed.

Vores vision

Fauna ønsker at øge kæledyrs velfærd

På nuværende tidspunkt kan Fauna hjælpe at skabe et overblik over kæledyrets sygdomshistorik, samt sikre at du får medicineret, vaccineret og fodret kæledyret korrekt.

Om Fauna og virksomhedens medejere

Fauna bestod oprindeligt af i alt fem medejere, men fik i slutningen af 2022 en investering af Trifork A/S. På denne måde er ejerkredsen blevet udvidet, og indeholder nu en bred vifte af forskellige kompetencer. Hos Fauna arbejder vi på at være kæledyrets digitale sundhedsbog, som forbinder kæledyrsejere og dyreklinikker. Hvis vi har et samarbejde med din dyreklinik, kan du enten for digitale sundhedsdokumenter gennem dyreklinikkens journalføringsprogram eller QR-koder direkte nede på klinikken. Derefter har du mulighed for at få påmindelser samt se kæledyrets vaccinationer gennem en app. Du kan hente vores app i AppStore(iPhone) eller GooglePlay(Android).

Mød Faunas

Samarbejdspartnere

Fauna blev etableret i september 2020, og har siden begyndelsen arbejdet på at indgå gode samarbejdsaftaler. Vi kan derfor med stolthed præsentere vores fire nuværende samarbejdspartnere