Fauna logo png.

Om Fauna

Kæledyrenes digitale sundhedsbog

Baggrund

Fauna er den eneste platform, en kæledyrsejer nogensinde har brug for. Det er intentionen bag vores koncept: Vi vil være veterinærindustriens officielle digitale sundhedsbog. Fauna app skal være bindeleddet mellem dyreejere og aktører i veterinærbranchen, hvor vi vil skabe god kommunikation, tryghed og gennemsigtighed.

Faunas koncept er forankret i dyrlæge Jan Birch mange års erfaring med egen dyreklinik i Odder. Gennem 36 år i veterinærindustrien som praktiserende dyrlæge og tidligere formand for de danske dyrlæger så Jan en række problematikker. Det var især kommunikationen mellem klinikker, kæledyrsejere og andre interessenter i branchen, som var problematisk. 

En sundhedsbog på PAPIR – behøver vi sige mere? Denne problematik er ofte en direkte konsekvent af forældede processer i klinikkernes egne arbejdsgange, som ikke har fulgt den teknologiske udviklingen. Med denne udvikling kommer også et ønske og forventninger om hurtigere og nemmere kommunikation fra kæledyrsejernes side. Jans dyreklinik stod ikke alene med disse kommunikations- og dokumentationsudfordringer, og hans ønske om at modernisere egen klinik blev startskuddet til det koncept, Fauna arbejder på i dag.

Hvorfor?

Hos Fauna er kæledyret i centrum. Vi vil gerne sikre, at vores kæledyr har det godt og er sunde og raske. Den bedste måde at sikre det på, er ved at give dig de bedste forudsætninger for at være en god kæledyrsejer. Det tror vi på i Fauna. Samtidig har vi et ønske om at opdatere et forældet system – gøre det papirløst og grønt, hurtigt og nemt. 

Hvordan?

Fauna har gennem de sidste par år brugt meget tid sammen med både dyreklinikker, opdrættere, ikke mindst kæledyrsejere. Vi prioriterer særligt kæledyrsejernes behov og ønsker, og tager højde for de nye forventninger digitaliseringen har medført. Derfor samler vi alt, du skal bruge og vide omkring dit kæledyr, i en app, der gør det nemmere og mere overskueligt at holde styr på alt det praktiske omkring dit kæledyr

Hvad?

Fauna er en app, der samler alt sundhedsrelateret ét sted. Vores app vil erstatte de fysiske dokumenter med en digital løsning, som giver dig overblik, påmindelser og sikre, at alt det, du skal bruge, kun er få klik væk. Vi udvikler hele tiden nye ting til appen, men det første skridt er et nyt digitalt vaccinationskort. Ydermere tilbyder appen en oversigt over dit kæledyrs basale informationer og nye anbefalinger fra fagpersoner hver uge. Vi håber, du får stor glæde af appen.